Гадаєте, маємо шанс (але не використовуємо його?) дійти саме порозуміння в окремо взятому місті?
а це як раз вписується в мою "концепцію" - "МІСТО, а не рабочій посьолок" +))
бо Місто і є тим, на мій погляд, оптимальним рівнем організації суспільного життя, яке може досить легко контролюватися громадою.
Як агрегат механізму - тре спочатку навчитися проектувати (креслити) РЕДУКТОР, а потім вже переходити до проектування прокатних станів...
запросили на концерт популярну україномовну групу.
Ви про Бряц-Бенд? Вони інструментальна група +)) Хоча грають і українську музику, так
Пригадайте Ваше піонерське дитинство... Святий час, який ніколи не залишить нашу пам'ять. (Можливо, для Вас воно було менш яскравим?)
етт пачіму етт "менш яскравим"??? Славяногорск і лагерь Титова - "наше всьо!" +))
Я ще два сезони встиг вожатим відпрацювати...
хіба загальна повага до мера
Ви слова "повага" і "зневага" не переплутали, нє? ;+))
коріння-то одне, а от СЕНС....
Але, на мою думку, мода на українське, яка потім обов'язково сприятиме ПОРОЗУМІННЮ,
та хай без моди... Ну хай не люблять Шевченка чи Котляревського - та і Х з ними-то... Я от Пушкіна - не дуже, і шо? Розстріляти мене тепер за це? +))
Хай буде "озброєний нейтралітет" - хоч так!
Але за умови АБСОЛЮТНОЇ, нерушимої, ФАКТИЧНОЇ поваги до ПРАВА кожного "сидіти в своєму окопі" і до "нейтральної полоси", яка служить ОБОМ "сторонам"
А не намагання ВСІХ затащити в свій окоп і водрузіть над нейтральною полосою СВІЙ прапор..
Я ж не марно нагадав слова Вольтера "Я КАТЕГОРИЧНО з Вами незгоден, але готов померти за Ваше право мати окрему від моєї точку зору"
І не марно згадав Біблію: "Итак во всем, как хотите, чтобы с вами поступали люди, так поступайте и вы с ними"
Все ДАВНО придумано, не треба ВИГАДУВАТИ "свой путь"...
І ТУТ на першу лінію виходить проблема ОСВІТИ +)), бо шось мені підказує, шо 99,9% про ці слова ВОльтера, наприклад, чують вперше...
Та Х з ним, з Вольтером, хоч би Біблію читали, православниє, млять, а не за попами тупо молитви повторювали...
Ну, і повертаємось до того, шо ТАК - ПРОЩЄ...
не думати, не читати, не аналізувати...
ЕЕЕЕЕХ, йопт
[quote]Гадаєте, маємо шанс (але не використовуємо його?) дійти саме порозуміння в окремо взятому місті? [/quote]
а це як раз вписується в мою "концепцію" - "МІСТО, а не рабочій посьолок" +))
бо Місто і є тим, на мій погляд, оптимальним рівнем організації суспільного життя, яке може досить легко контролюватися громадою.
Як агрегат механізму - тре спочатку навчитися проектувати (креслити) РЕДУКТОР, а потім вже переходити до проектування прокатних станів...
[quote]запросили на концерт популярну україномовну групу.[/quote]
Ви про Бряц-Бенд? Вони інструментальна група +)) Хоча грають і українську музику, так
[quote]Пригадайте Ваше піонерське дитинство... Святий час, який ніколи не залишить нашу пам'ять. (Можливо, для Вас воно було менш яскравим?)[/quote]
етт пачіму етт "менш яскравим"??? Славяногорск і лагерь Титова - "наше всьо!" +))
Я ще два сезони встиг вожатим відпрацювати...
[quote]хіба загальна повага до мера [/quote]
Ви слова "повага" і "зневага" не переплутали, нє? ;+))
коріння-то одне, а от СЕНС....
[quote]Але, на мою думку, мода на українське, яка потім обов'язково сприятиме ПОРОЗУМІННЮ, [/quote]
та хай без моди... Ну хай не люблять Шевченка чи Котляревського - та і Х з ними-то... Я от Пушкіна - не дуже, і шо? Розстріляти мене тепер за це? +))
Хай буде "озброєний нейтралітет" - хоч так!
Але за умови АБСОЛЮТНОЇ, нерушимої, ФАКТИЧНОЇ поваги до ПРАВА кожного "сидіти в своєму окопі" і до "нейтральної полоси", яка служить ОБОМ "сторонам"
А не намагання ВСІХ затащити в свій окоп і водрузіть над нейтральною полосою СВІЙ прапор..
Я ж не марно нагадав слова Вольтера "Я КАТЕГОРИЧНО з Вами незгоден, але готов померти за Ваше право мати окрему від моєї точку зору"
І не марно згадав Біблію: "Итак во всем, как хотите, чтобы с вами поступали люди, так поступайте и вы с ними"
Все ДАВНО придумано, не треба ВИГАДУВАТИ "свой путь"...
І ТУТ на першу лінію виходить проблема ОСВІТИ +)), бо шось мені підказує, шо 99,9% про ці слова ВОльтера, наприклад, чують вперше...
Та Х з ним, з Вольтером, хоч би Біблію читали, православниє, млять, а не за попами тупо молитви повторювали...
Ну, і повертаємось до того, шо ТАК - ПРОЩЄ...
не думати, не читати, не аналізувати...
ЕЕЕЕЕХ, йопт