Вот ряд фактов, которые могут вызвать вопрос "почему?"
Путин бошки отбивает тем, кто пытается на Красной площади проводить какие-либо акции
ці "егрегори" пояснюються TV-картінкой :.)
фото протестів на фоні Кремля могло б війти в серію "Фото сторічча" :.) наряду з "Прапор перемоги над Рейхстагом" чи там "Поцілунок на Таймс-Сквер", чи ще там шось
я можу уявити композицію- Нємцов (наприклад- він фотогенічний) в розірваній (злегка) сорочці шось кричить, піднявши праву руку затиснуту в кулак, а в лівій- прапор Росії (без древка)
а на тлі - КРЕМЛЬ!!!
сама узнаваєма деталь пейзажа Москви
А?
Та что там говорить, наш Костюков легко разрешает...
а а нього хтось питає ДОЗВОЛУ??? :.))
я взагалі не хочу про цього дурачка розмовляти
Тогда в чем дело? - в символах, идолах, святости пространственных экгрегорах - в том, на чем в немалой степени зиждется любая власть.
НЕ любая, кажу ж.. Повторююсь- релігії потребують тоталітарні режими
але зараз не про це
безумовно, символу, візуалля- дуже важливі
я ось про шо
так ЯКА в нас тоді влада, якшо в якості "егрегора" потребує СТАТУЮ ЛЄНІНА??? О.о
[quote]Вот ряд фактов, которые могут вызвать вопрос "почему?"
Путин бошки отбивает тем, кто пытается на Красной площади проводить какие-либо акции[/quote]
ці "егрегори" пояснюються TV-картінкой :.)
фото протестів на фоні Кремля могло б війти в серію "Фото сторічча" :.) наряду з "Прапор перемоги над Рейхстагом" чи там "Поцілунок на Таймс-Сквер", чи ще там шось
я можу уявити композицію- Нємцов (наприклад- він фотогенічний) в розірваній (злегка) сорочці шось кричить, піднявши праву руку затиснуту в кулак, а в лівій- прапор Росії (без древка)
а на тлі - КРЕМЛЬ!!!
сама узнаваєма деталь пейзажа Москви
А?
[quote]Та что там говорить, наш Костюков легко разрешает...[/quote]
а а нього хтось питає ДОЗВОЛУ??? :.))
я взагалі не хочу про цього дурачка розмовляти
[quote] Тогда в чем дело? - в символах, идолах, святости пространственных экгрегорах - в том, на чем в немалой степени зиждется любая власть.[/quote]
НЕ любая, кажу ж.. Повторююсь- релігії потребують тоталітарні режими
але зараз не про це
безумовно, символу, візуалля- дуже важливі
я ось про шо
так ЯКА в нас тоді влада, якшо в якості "егрегора" потребує СТАТУЮ ЛЄНІНА??? О.о